Make me a Supermodel

Amerika'da Mart-Haziran aylarında yayınlanan "Make me a Supermodel"ın 2. sezon ilk bölümü dün akşam Digiturk'te yayınlandı.
Toplam 16 modelden oluşan yarışmacılar "Supermodel" olmak için ilk bölümden itibaren kıyasıya yarışmaya başladılar. Yerden vinç ile yükseltilmiş pleksiglass bir kutunun içinde, çiftli olarak ilk çekimlerini gerçekleştiren mankenlerden en iyisi seçilerek bir markanın mülakatına gitme hakkı kazandı. Ödülün süprizi ise yanında bir arkadaşını daha götürebileceği idi.
Şimdi adını unuttuğum bu şanslı modellin arkadaşını seçerken kurduğu cümle aynen şöyleydi: "Yanımda götüreceğim kişi, benden daha iyi olmayan biri olmalı. Seni seçtim ...." Bu ne hırstır ya, daha ilk bölümden, bir insancıl ol, herşey dan diye söylenmez. Seçtiği kızın morali acayip bozuldu tabi!


Yarışmacıların mentorları Nicole Trunfio ve Tyson Beckford. Nicole; Italyan Elle, Italyan Vogue, ALman Vogue ve Fransız Elle gibi çeşitli dergilerde fotoğrafları yayınlanmış D&G, Lacoste, BCBG, Fendi, Chanel gibi markalarla çalışmış bir model. Tyson Beckfor ise özellikle Polo Sport markasının yüzü olarak senelerce bu markaya çalışmış, son zamanlarda da ünlülerin kliplerinde görebileceğimiz bir model.

Jüri üyeleri : Catherine Malandrino (tasarımcı), Jenny Shimizu (Donna Karan, Versace, Prada ve Jean Paul Gaultier gibi isimlere modellik etmiş bir supermodel), Marton(Rolling Stones, Eric Clapton gibi ünlüleri fotoğraflamış eski bir fotoğrafçı, şimdilerde menajer) ve Perou(U2, Jay-z ve Davis Beckham gibi ünlüleri fotoğraflamış bir fotoğrafçı)
Hepsi alanlarında pek çok başarıya imza atmışlar ama Runaway Project'in Heidi Klum'u, Tim Gunn ve Nina Garcia'sından sonra bana kadro biraz zayıf geldi.
Neyse izleyelim bakalım!

Doorstepping

Hiç yorum yok:

Instagram