FarmVille / Café World



Bu nasıl bir hastalıktır ben çözemedim. Sabah işe gelince ilk işim bu oyunları açmak oluyor. Önce FarmVille'e bakıyorum; tarlamda toplanacak bir ürün var mı? Ağaçlarım meyve vermiş mi? Pembe ineklerimin çilekli süt verme zamanı gelmiş mi? Tavşanlardan angora çıkacak kadar olmuş mu?... Sonra gidiyorum komşulara yardıma köstebeklerini, kargalarını kovalıyorum, yaprakları topluyorum para kazanıyorum. Çok eğlence!

Sonra Café World'e geçiyorum. Dün pişirmeye başladığım tavuğumun kaç saati kalmış? Gelip de boş dönen müşteri varsa sürümden kazanmak için 15 dk.da salata yapsam mı? Yarın işim çok interneti açamıycam acaba 2 günlük yemek atsam mı?

Sanal bir manyaklık içindeyim. İşim çok yani! Ama şu işimin son zamanlarında ilaç gibi geldi. Ayılacağım güne doğru geri sayıyorum. 17 gün kaldı. Vakit başka nasıl geçer???

Doorstepping

7 yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Ben Farm Ville 'e 48 saat dayanabildim.
Gerildim gece rüyama girdi o kurudu bu çürüdü diye.En sonunda mahsulü sattım ineği koyunu kestim. Tarlayı da nadasa bıraktım, ohh kafanm rahat şimdi.

zeynepin sesi dedi ki...

şu an ben de o kıvamdayım..geçen nası uykum var,yanlış şey ekmişim..2 saatlik yerine 4 saatlik ekmişim..yatamadım ya,oturdum,gözlerim kapana kapana bekledim :)

Doorstepping dedi ki...

Ebvatacım; çok komik! Ben şimdilik 4 günlük mahsüller ekerek süreyi uzatıyorum. İşi bırakınca bence satıp-savıcam hepsini :))
Zeynepcim; evet ya, böyle bir psikoloji yaratıyor. Geçen gün arkadaşıma anlatıyordum. Ben anlattıkça, "e sonra noluyor?" diyip duruyor. Fark ettim ki hakikaten hiç bir şey olmuyor. Sanal bir manyaklık sadece :)))

Adsız dedi ki...

Evt çok kötü bir hastalık.Bilgisayar başından kalkamıyorum bu seferde boşa zaman harcadığım için kendime kızıyorum.Bu işin sonuda nereye kadar gider onuda şuan kestiremiyorum ama en kısa zamanda kurtulma umuduyla artık :D

Doorstepping dedi ki...

Suarya; sana bu satırları yazarken bilgisayarımda açık olan diğer sayfa FarmVille! Sonu nereye kadar gider ben de bilemiyorum. Amin cemil cümlemize :(

elfeyp dedi ki...

Biz de amelelik yapıyoruz bikaç gündür :) Feci sardı..

Doorstepping dedi ki...

Elfeyp; Benim bilgisayarda bir süredir Farmville açılmıyor Allah'tan! Ama CafeWorld'e devam, tavuklarım yarın 19:00'a kadar ocakta!

Instagram