Elazığ'da Deprem

Elazığ’da saat 04.32’de meydana gelen depremde 41 kişi öldü, 100’lerce kişi yaralandı. 

Doorstepping

8 yorum:

Moda Modunda (Ebru S.) dedi ki...

Çok acı çok..Hepimizin başı sağ olsun..

Yeşim dedi ki...

Canım, ölen sayısı maalesef 51'e yükseldi. Allah ölenlere rahmet etsin kalanlara da sabırlar versin. Çok büyük bir acı. Rabbim bir daha yaşatmasın :(

stuven dedi ki...

hepimizin başı sağolsun.

deniz dedi ki...

ne yazıkki şunu aklımdan geçirmeden edemiyorum.içten birileri bela olur.dıştan başkaları. birde Yaradan vurur! Allahım,nedir bu güzel memleketin talihsizliği...

Doorstepping dedi ki...

Ebru S, Yeşim, Stuven, Deniz; hepimizin başı sağolsun ama işin enteresanı medyanın tek umrunda olan şey; bu depremin İstanbul Depremi'ni tetikleyip tetiklemeyeceği!!! Sanki bu deprem gerçek değil, İst. Depremi provası, sanki onca hayatını kaybeden insan önemli değil???
Türkiye İstanbul'dan ibaret ya!!!

Moda Modunda (Ebru S.) dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum sana o insanların da canı var ve insan hayatı bu kadar ucuz değil..hatta bununla ilgili bugün gördüğüm bi yorumu paylaşmak istiyorum seninle bugün sosyal medyada gördüm;uçak kazası olur "uçakta türk yoktu" dersin; elazığ'da deprem olur "istanbul'u tetiklemez" dersin; bi zahmet sktir olup gider misin ?her boku bilen adamın ağzına sağlık!

deniz dedi ki...

çok doğru door, sanki sadece İstanbul da yaşayanlar insan. diğerlerinn neye uğradığı pekte önemli değil. ama ben güzide medyamızdan zaten fazla bir şey beklemiyorum. mümkün olduğunca haberde izlemiyorum... doğum günü mesajın için teşk.

Doorstepping dedi ki...

Ebru S; çok doğru, ne denir!

Deniz; en güzeli haber izlememek zaten, ruh hali için :) Ne demek, tekrar nice mutlu yıllara!

Instagram