Hapisteymişim...miş...gibi




Çok sıkılıyorum ya! 13 Ağustos'ta istifa ettim, hala ayrılamadım. Yerime biri bulunacakta, onaylanacakta, iş öğretilecekte... Ölme eşşeğim ölme! Başta dedikleri gibi 14 Kasım'a kadar yolu var bu işin.
Kendimi hapisteymişim gibi hissediyorum. Senelerce çok severek geldiğim işyerim artık, cehennem gibi geliyor. Sıkılmışım, yorulmuşum, bıkmışım! Gitmek istiyorum, yasal süreler izin vermiyor!
O kadar sıkıldım ki kendime bakmıyorum, hayatım boyunca görmediğim kilolara çıktım, ayrıca inemiyorum da! Depresyon belirtilerini bir bir gösteriyorum! Bırakın da gideyim ya!
Bu bunalımdan çıkan iş kıyafetim ile ben;
Gömlek - Mango
Pantalon - Forever 21
Ayakkabı - Oxxo
Kemer - Q Butik (İzmir'liler bilir, artık kapandı galiba)

Doorstepping

7 yorum:

Hesionka dedi ki...

OMG! ayakkabılar muhteşemmiş hemen istiyorum! :D yeni mi aldın tatlım OXXO'dan, yani bu sezonun ürünü mü?

Ayrıca da görmediğim kilolara çıktım demişsin ama fıstık gibisin bence, süper fit gözüküyorsun.

Ben de şu anda işimden zerre zevk almıyorum, dönem dönem oluyor bana, ama sonra geçiyor. 3 sene olmak üzere... eğer 3,5u geçersem en uzun çalıştığım iş yeri olacak ehehe.

ya ihbar süresi maksimum 1 ay olur. bu ne bööle? niye hala gitmek zorundasın ki?

Doorstepping dedi ki...

Hesionkacım; yeni aldım kendilerini, bayramda İstanbul'a geldiğimde almıştım. Fiyatı da 99'du yanlış hatırlamıyorsam.
Foto çekilirken biraz dik dur, biraz göbeği çek, şurdan poz ver burdan poz ver derken çok belli olmuyor. Geçen sene bu zamanlar 55 olduğum için üzülüyordum. Bu sene 59 oldum. Bu arada bunları yazarken, ofiste çekmeceye gömdüğüm bademleri götürüyorum, bir yandan da zero içiyorum. Yani hiç akıllanmıyorum.
Benim de 3,5 seneyi geçti. Aynen, en uzun çalıştığım yer. Hatta buradan emekli olurum diyordum. Ama bir anda herşey değişebiliyormuş, onu anladım.
Biz de toplu iş sözleşmesi var. Ondan bu kadar uzun!Malesef!!!! :((((

nymphea dedi ki...

Doorstepping ben de aynı şekilde bittim ayakkabılara:) kemerin de çok güzel ama ayakkabıların bir ayrı:) Bu arada hiç işten ayrılmak üzere olan biri gibi giyinmemişsin:) Benim de böyle bir durumum var (seninkinden tamamen farklı aslında) ve de işe gittiğim kılık kıyafeti bir görsen:)

defne dedi ki...

fotoya daha doğrusu sana bayıldım, incecik, harikasın, ayrıca da korse hariç hiç bişey bunu yapamaz, içe çekmeler falan :)
2007 14 kasımda işten kovulmuştum, onu hatırladım birden :P

Doorstepping dedi ki...

Nymphea; teşekkürler, yavaş yavaş bozuluyor zaten, takılar azaldı, sonra kayboldu, sonra renkler gitti, şimdi siyah-beyaz'a talim!
Defnecim; iyi görüşlerin içinçok teşekkür ederim. Sabah aç olmanın da etkisi büyük tabi:))
Karar verdim, mutsuz olduğun işten ayrılmanın en güzel yolu kendini kovdurmakmış! :)))))

Hesionka dedi ki...

toplu iş sözleşmesi köşe bucak kaçılası birşeymiş demek ki :( bunu da öğrenmiş oldum.

ayakkabılara bakmam lazım acilen, ama bu ay göçük olduğumdan kendilerine uzaktan da bakabilirim ehe. anaa ay sonu gelmiş ayol, yakından da bakabilirim. (tarih kavramı bozuk insan)

hmm bence fıstık gibisiiin. hiç de birşeyin yok. ben 59u geçmiş olabilirim eheh :D korkudan tartılmıyorum. bu aralar kış geldi diye çikolataya bi abandım ki sorma :O

Doorstepping dedi ki...

Çok komiksin, ama bende ay sonu işlemleri yapmak zorunda olmasam, emin ol ben de farkında olmam!
Çikolata en çok yoldan çıkarıcı şey zaten, bazen içimden kafamı nutella dolu bir kovaya sokmak geliyor :o
Yemeyi kesemeyince yeni bir rejim şekli geliştirdim. 18:00'e kadar herşeyi yiyorum. Akşam ya çorba, ya meyve ile geçiştiriyorum.
Bakalım ne olacak? Bu sabah 58'dim???

Instagram