Bayram Cundası

Bayramın 2. günü miskin miskin evde otururken nasıl olsa 1,5 saat diye Cunda'ya gitmeye karar verdik. Hızlı bir hazırlanış ile takriben 19:30 gibi Cunda'daydık. Ya da Curcuna'daydık desek daha iyi olur. Aman tanrım o ne kalabalıktı?! Sanki bedava yemek dağıtılıyor! Balık restaurantlarında masalar kapanın elinde kalıyor.
Neyse zor zahmet Bay Nihat'ta yer bulduk. Doğruyu söylemek gerekirse rezerve olan masayı boş zannedip oturduk. Yazık komide bizi rezervasyonlu zannedip rakı ve meze siparişlerimizi hemen getirince şef garson bizi masadan kaldıramadı! Hihihi!
Bay Nihat'ı bilenbilir, bilmeyen de acilen gitsin mezeleri ile ünlüdür. Deniz mahsüllerinden bu kadar çeşitli meze yapılabildiğini ilk burada gördüm. Hepsi de enfes!!!

Neyse pat diye çıkıp, bayram olduğunu unutarak Cunda'ya geldiğimiz için kalacak yer bulmakta biraz zorlandık. Sonunda alt katında düğün olan bir otelde yer bulduk, herhalde gürültülü bir düğün olduğu için boş kalmıştı :)))
Biz düğün saatini geçirirde otelde döneriz diye tekrar çıkıp Cunda sahiline geri döndük. Oraya buraya kafa uzattıktan sonra Khaos diye bir yere girdik. Bir eller havaya barıymış, neyse çok uzun zamandır böyle bir yere gelmediğimiz için yine de çok eğlendik.

Neyseki araba oteli biliyordu, çünkü tek kusur dozu aşılan tekilalardı...
Ha bi de yukardaki kedi bana ha bire birşeyler vermem için yumruk sertliğinde pati atıyordu :)

Doorstepping

2 yorum:

Müge Hestbaek dedi ki...

Bay Nihat diyince aklıma kabak çiçeği dolması gelir... ne leziz bişeydir o aman allahım! çok özlemişim Cundayı... çok hoşuma gitti yazını okumak....

Doorstepping dedi ki...

En kısa sürede tekrar gitmek lazım. Pek keyifli!

Instagram