İzmirli Her Koşulda İçer! / Şafak : 1






Dün akşam arkadaşlarla son günlerimi kutlamak üzere Sirena'ya gittik. evet doğru duydunuz, Cuma günü sonunda ayrılıyorum!

3 ay ihbar süresi beklediğim için normal olarak askerlik gibi ŞAFAK sayıyorum. Dün ŞAFAK : 2 idi. Bugün ŞAFAK :1!!! Yarın son! Ey özgürlük!

Hemen bir tatil planı yapıldı. 1 haftalık küçük şirin bir İstanbul seyahati organize edildi. Pazartesi İstanbul'a gidiyorum!!!

Gelelim dün akşama; İzmir ile ilgili söylemler bir kez daha kanıtlandı!

1) "İzmirliler her koşulda içer"
2) Haftasonu dışında "Çarşamba" günleri de mutlaka gecelere akılır.

Dün yani bir çarşamba akşamı, deli gibi bir sağnak vardı ama dinleyen kim? Kordon'daki tüm mekanlar ağzına kadar doluydu. Aslında şöyle söylemek lazım herkes dışarıda masalarında oturmaya devam ediyordu ve herkesin ıslanmamak için kendince yöntemleri vardı. Bakınız fotoğraflar :))) 

Doorstepping

6 yorum:

defne dedi ki...

çok güzel ya, güzel izmir :) ben de kendimi izmirli gibi hissediyorum valla, 5 senem geçti, aa hatta egede de yaşıyorum artık, alışamadım aa dedim ya hakkaten :D

MeRaiL dedi ki...

Bayildim, super valla.. Ne olursa olsun keyfimizi hic birsey bozamaz cinsinden..Seviyorum izmiri, bambaska bir sehir.. ;)

Stilcatcher dedi ki...

hahhahaa içer vala:))ama güzeldir izmir geceleri..iki hafta evvel izmirde kybele nin sokağına takıldık.Nasıl da cıvıl cıvıldı..vala sigara yasağı yaramış izmire diye düşündüm vala:)

Doorstepping dedi ki...

Defnecim; tam da dediğin gibi olay aslında İzmirli gibi hissetmek! Biraz Akdenizli :)

Merail; yağmur da olsa çamur da olsa eğlenilecek bir delik mutlaka bulunuyor galiba :))

Itırcım; İzmir'de eğlence daha çok cafe-bar-birahane tarzı mekanlarda oturup sohbet eşliğinde içmek!
Kulübe gidelim, partileyelim daha az İzmir'de!
Gazi Kadınlar Sokağı ve civarları hep öyleydi biliyormusun, hep dışarlarda oturuluyordu zaten! Sigaradan dolayı şimdi daha da sokak eğlencesine dönüştü!

ikayra dedi ki...

seviyorum Smyra seni :)
denizi kız, kızı deniz kokan şehirrrrrr ...

Doorstepping dedi ki...

İzmir'i en iyi anlatan dizeler :)

Instagram