Sonunda AVATAR

O ne güzel bir ırktır, biz insanlar ne kadar vahşi, acımasız, açgözlü ve katil ruhluyuz...

Doğayı nasıl öldürüyoruz, bu da yetmiyor başka dünyaları da yok etmeye çalışıyoruz...(Uzaya bilim adamları, bilim uğruna erişmeye çalışırken, onlara sponsor olanlar TAMAMİYLE DUYGUSAL olarak para akıtıyorlar...)

Kadın savaşçılar ne kadar görkemliydi,  aralarına katılasım geldi ;)
Neytiri'yi canlandıran Zoe Saldana ve Mo'at'ı oynayan CCH Pounder ne kadar başarılıydı, Giovanni Ribissi her zaman ki gibi ne kadar sinir bozucuydu... (Adamı sevmediğimden değil, sinir rolleri çok başarılı oynadığından)

Her şeyi bir kenara bırakırsak James Cameron yepyeni bir dünya yaratmış, dilinden, bitki örtüsüne, hayvanlarından, kültürüne... O canlıların hepsi tek tek incelenecek güzellikte, hepsi gerçekten var gibi...

Bu zevki daha önce bir de Yüzüklerin Efendisi'nde almıştım. Onun yeri başka, bunun tadı başka...

Bi daha, bi daha...


Doorstepping

6 yorum:

Beetle dedi ki...

canim sen nerde izledin filmi 3 boyutlu mu izledin, istinye de supermis 3 boyutlu hali. ama oranin da bilet fiyatlati 3 kati baska yerlerinkinin, deger mi diye merak ediyrm

Selfet dedi ki...

:) ne güsel bilet bulup izleyebilen şanslı insanlardansın :)
İstanbulda tüm salonlar full :( ben bilet bulup giremedim,inş.kısmet bu pazara :)

Loreathan dedi ki...

Filmi izlemek gerçekten de çok zevkli. Ana konu klasik, görsellik sıra dışı. Yalnız wow'a o kadar benzeyen yanları var ki kafayı yedim, bir ara bununla ilgili bir post yapacağım.

naki dedi ki...

filmden çıktıgımda bir hafta etkısınde kaldım :)süperdi cidden.

Doorstepping dedi ki...

Betülcüm, ben İzmir'deyim, burada 3D izledim. Ama 1-2 salonda İstinye'deki gibi aşmış 3D versiyonları var. 2. gidişimi böyle bir sinemada yapıcam ;)

Selfetcim, biz de 3 gün öncesinden aldık. Neredeyse vizyona gireli 1 ay olacak hala full çekiyor.

Loreathan, Ben bilim-kurgu, fantastik olsun Cüneyt Arkın çeksin izlerim, diyenlerdenim! Yok düşündüm de o kadar da değil :))) Postunu 4 gözle bekliyorum!

Naki, aynen, durup durup şöyle 1 çiçek vardı, böyle 1 hayvan vardı... geyiği yapıyoruz :)

KelebekAtölyesi dedi ki...

Ben etkşsinden çıkamadım .Eşimde öyle:) Öyle sevdik ki Pandora'yı seramik atölyemize 7 aydır isim bulamıyorduk ,Pandora koyduk:)

Instagram