Yazdan kalma bir günden...

Izmir'in havasina güven olmaz ya, iste öyle bir günden...

Şakran'da huzur turlarindayiz.

Deniz havasi, günes vitamini, Karpuz banyosu (arka fonda Karpuz yaz kis demeden denize girerken)

Saclar dagilmis, kiyafet (suursuzca) giyiyilip cikilan bez parçalari :(

Düzelicim, az kaldi, 1 ay sonra pilatese izin çikti. Miladim o olacak; P.Ö ve P.S ;)

Doorstepping

9 yorum:

ELFony dedi ki...

Bizsiz.....................

Adsız dedi ki...

Şimdiden başarılı görünüyo vücut. Nası soğuk bi tespit oldu bu ya, bakma bana:)

Ahu dedi ki...

Bence yeni anne he koşulda ve her haliyle güzeldir.sende gayet iyi görünüyorsun tatlım.Minik kuzuna öpücükler

http://www.ahuatesel.com/2011/11/my-first-givaway-yargc-necklace.html

Adsız dedi ki...

bebek arabanıza aşık oldum:)) bende 6 aylık hamileyim, daha önceki postunuza da yazdım ama yorum gelmedi sanırım, neredn aldınız acaba? gerçi ben çanakkaledeyim, bir şekilde bulurum inş.:)) ve bloğunuzda okuduğunuz kitapları idefixden sipariş ettim şimdi..bu bilgiler içinde ayrıca teşk. ederim.. sevgiler...Özlem

Doorstepping dedi ki...

Ozlem; kizimiz biraz nazli kucaktan inmiyor, ondan cvp yazmak bu aralar zor oluyor. Ben bebek arabasini cok arastirarak aldim. Maxi Cosi - Bebe comfort Loola Up modeli. Ben hem ust kisimlari takilip ciksin, cift yonlu takilsin istiyordum' bunlarla birlikte arabanin kendisi de baston arabalar gibi kapansin istiyordum. Cunku baston gibi kapananlar ince uzun olarak bagajda yer kapliyor. Bu oyle.
Diger ustu takilip cikarilabilen arabalarin iskeletleri kaplumbaga gibi kendi ustune kapaniyor. O da daha havaleli yer kapliyor.

En onemlisi tek elle kullanabiliyorsun. Bu cok onemli cunku bir elinde cocuk varken arabayi kullanmak zorunda kaliyorsun. (Bunu almasan da fotograftaki gibi tek çubuklu sapi olan araba al. 2sapi olanlari tek elle idare etmek cok cok zor.)

Internette videolari da var. Onlari da mutlaka izle almadan. Bu arada daha ucuz oldugu icin internet ten alacaktim, o sirada Joker indirim yapti, oradan aldik. Internete mutlaka bak, magazalardan daha ucuza satiliyor.

Umarim yardimci olabilmisimdir. Kitaplarin da dogumdan once oku, sonra hic zamanin olmuyor :)))

kutupayusu dedi ki...

bence fıstık gibisin maşallah ... daha neyi dert ediyosun ... allah sağlık versin .. bi de güneşli güzel günler ... böyle bebişi alıp çıkıp gezin .. negüzel :)

vintage peony dedi ki...

Çok tatlısınızzz. Çağrıcım walla gayet ince ve hoş görünüyorsun. Sıkılaşmak gerek tabi, ben de 6aydan snra p.ö p.s yapcam :D

Splendor dedi ki...

super gorunuyorsun valla tebrik ederim aynısını kendime dilerim :)

Adsız dedi ki...

çoook ama çook teşekkür ederim.kitaplar 10 güne gelir sanırım.küçük bir defterim var ona not aldım şimdi yazdıklarınızı.netten araştırma bende yapmaya başladım ama, sizin araba çook hoşuma gitti.tabii fiyatlarına falan bakmam lazım:) ayrıntılı ve uzun yazmışsınız tekrar teşk.ederim.bebekle meşgulsunuz doğal olarak, sıkıştırmış gibi oldum kusura bakmayın lütfen.Sewgiler:)Özlem

Instagram