Kayıp Bloger StyleBytes

Daha önce de bir postumda bahsetmiştim, yıllarca izlediğim bir blog vardı diye. İşte o güzel blog StyleBytes'dı!

Agatha adında çok tatlı bir kızdı bu blogun sahibi, kocası(biraz tipsiz olmakla beraber) çok güzel karelerini çekerdi Agatha ve evcil domuzları Molvin'in.

İşte bu güzel bloga Agatha, Nisan 2008'den sonra bir daha hiç post girmedi. En son kısa bir süre için Stockholm'e gideceğini yazmıştı. Bir daha da hiç giriş yapmadı :( Resmen ortadan yok oldu???

Ağustos 2005'ten beri yazılan bir blog dile kolay! Herkes nerede olduğunu sormaya başladı, diğer blogerlar onunla ilgili postlar yaptılar. Hatta bazıları orjinal blogdan postları kopyalayıp üstüne yeni resimler girerek "Sahte StyleBytes"lar bile yarattı :O
Söylentiler kocasıyla boşandığı yönünde...Ne olursa olsun bu güzel blogdan mahrum kaldık ama hala döner döner eski postlarına bakarım! Siz de bir göz atmak isterseniz STYLEBYTES !
Not 1 : Eski postlarına sayfa sonundan ulaşmakta zorlanıyorsanız, arşiv listesinden yararlanmanızı tavsiye ederim.
Not 2 : Bir de nerede olduğunu bilen varsa haber versin :)))

3. ve En Önemli Not : Görmüş olduğunuz vatkalı elbise Nisan 2008'e ait bir post, ayrıca vintage giysileri de 2005'den beri post ediyor. Bu blogdan, Avrupa Modası'nın da ne kadar gerisinde olduğumuzu da üzülerek görebiliriz :(

Doorstepping

9 yorum:

corcorella dedi ki...

modayı ne kadar gerıden takıp ettıgımızın kanıtı yanu bunlar ....su grimsi kotlar filan allahımm bızde daha yenı yenı sokaga dustu ...

tuguna dedi ki...

Ben de bayilirdim bu bloga ama dedigin gibi bir anda yok oldu:( Bir de flickrdan Piksi_ vardi cok begendigim. O da bir anda ortadan kayboldu, fotograflarini da sildi. Neyse ki googleda hala var:)

Adsız dedi ki...

mimlendin:) sayfama..:)

Stil Direktoru dedi ki...

Hem de ne kadar gerideyiz canım umarım iyidir ya ayrıca cameolu papyonu enfes

Doorstepping dedi ki...

Corcorella; ya ya daha neler var, bir siteye göz at, 2005'lerde yaptıklarını biz ancak benimsiyoruz!

Tuguna; ;Piksi'yi bilmiyordum, gidip bir googlelayım ;)

Kelebekuş; hemen bakıyorum :)

Direktörcüm; evet tam senlik! Belki sevdiği eşinden ayrılınca depresyona girmiştir. Çok iyi anlaşıyor gibi görünüyorlardı?

mughetto dedi ki...

Tarzı çok çok hoşmuş..Çevresine ilham verebilen insanlara bayılıyorum.

Doorstepping dedi ki...

Mughettocum; çok iyi söyledin; çevresine ilham verenler diye:)

Hepmoda dedi ki...

Ben de bayılırdım Stylebytes'a. Hergün bakıyordum birşeyler eklemiş mi diye. Gerçekten en iyi bloglardan biriydi. Aynı zamanda aşağıda verdiğim linke de fotolar ekliyordu. Hatta blogu kapandıktan sonra da birşeyler ekledi. Israrla sorulan Nerdesin, ne oldu gibi sorulara da cevap vermişti sonunda. Gerçekten de eşinden boşanmış. Tatilde başına kötü birşey geldiğini bile düşünenler vardı. Acaip takip ediliyordu keşke tekrar yazsa.
http://phiary.com/diary/stylebytes

Doorstepping dedi ki...

Söylentiler doğruymuş demekki :(
Evet, keşke tekrar yazsa :(

Instagram